→Beyonce- celebrity

Beyoncé, Jay Z a Blue

17. března 2017 v 10:55 | Peťula **
Fotka uživatele Celebrity World.

Beyonce avatary

26. června 2011 v 21:22 | Peťula **
avatar icon

Beyonce Ebony Scany

16. dubna 2009 v 19:37 | *PeťulQa*

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
ZDROJ ↑↑↑↑↑↑

Beyonce Knowles

1. června 2008 v 21:26 | Petula

Beyoncé Knowles

Zpěvačka, Herečka

Datum narození: 04.09. 1981 (26 let) Místo narození: Houston, Texas, USA Znamení: Panna

Fotogalerie
Videoklipy (
Životopis:
Beyoncé Knowles začala svou hereckou kariéru v sedmi letech, když potkala LaTaviu Robersonovou na konkurzu pro dětskou skupinu. Její sestřenice Kelly Rowland se k nim brzy přidala. Nakonec bylo trio mladých zpěvaček doplněno o čtvrtou členku LeToyu Luckett a tak se pomalu formovala dívčí skupina Destiny's Child. Vedoucí Music World Management's Matthew Knowles, který je otcem Beyoncé a zákonný opatrovník Kelly se stal jejich manažerem. Dívky prošly přes různé hudební styly a pěvecké směry, až se oficiálně v roce 1995 rozhodli prorazit jako Destiny's Child. Po několika vystoupeních v okolí Houstonu, se skupina objevila v populárním televizním pořadu pro hledání nových talentů "Star Search" (Hledání hvězd).
Filmografie:
2006Růžový Panter (Pink Panther, The) ...Xania
2006Dreamgirls (Dreamgirls) ...Deena Jones
2003Pokušení (The Fighting Temptations) ...Lilly
2002
Austin Powers - Agent 003 (Austin Powers in
Goldmembe) ...Foxxy Cleopatra
2001Carmen: hip-hopera (Carmen: A Hip Hopera) ...Carmen
Hudba
2003Pokušení (The Fighting Temptations)
Diskografie:
Album
2006
B´Day
2006
B'Day
2006
Speak My Mind
2004
Live at Wembley [Concert]
2003
Crazy In Love
2003
Dangerously in Love
2003
The Fighting Temptations
 
 

Reklama